Ať už se chystáte zabezpečit Vaše podnikání, domácnost nebo chatu a hledáte bezpečnostní systém…

…hlavní zásada, jak ušetřit na zabezpečení majetku? Nešetřit. Nejde ani o to, kolik utratíte za zabezpečovací systém, ale jaké ztráty Vám přinese levný zabezpečovací systém.

Pokud hledáte zabezpečovací systém do domu nebo firmy, vždy pamatujte na následující – pokud se do objektu dá snadno dostat, nepomůže Vám ani ten nejdražší. Nejdříve tedy myslete na toto opatření.

Dostali jste se teď ale do bodu, kdy do internetového prohlížeče zadáváte “jak vybrat bezpečnostní systém”, “senzory pohybu” nebo “zabezpečení bytu”. Našli jste levné krabičky, které slibují tu nejjednodušší montáž a geniální funkčnost? Možná ještě nemáte vyhráno…

Při výběru detektorů pohybu nebo kamer nezapomínejte na to, že se pořád jedná „jen“ o produkt. A jako u každého jiného, i zde platí: za kvalitu si připlatíte, ale je velká pravděpodobnost, že se Vám do budoucna tato investice vyplatí.

Není tajemstvím, ani novinkou, že detektory pohybu nereagují jen na pohyb. A hlavně ne jenom na ten, který Vás bude vždy zajímat. Detektory (ať už na cokoli), reagují i na změnu počasí nebo tlaku.

S čím za námi zákazníci přichází: “Na bytě v Brně jsme měli, kvůli kotli, senzor oxidu uhelnatého. Kdykoli se venku zvedl vítr před bouřkou, začal senzor houkat. A že nám to trvalo, než jsme na tuto skutečnost přišli.”

Kolik utratili zbytečně za revize kotle? Dvakrát víc než to, co dali za profesionální služby prověřené montážní firmy, která našim zákazníkům byla z naší strany doporučena.

Takže po osobní zkušenosti Vám mohu říct, že není důležité jen “jaký” detektor, kameru nebo systém vyberete, “kolik” za něj utratíte, ale i “kam” tato zařízení umístíte. I přes to, že uvažujete nad umístěním prakticky (stejně jako naši zákazníci s umístěním detektoru oxidu uhelnatého), věřte, že zkušenosti profesionální montážní firmy, jsou zrovna v tomto případě mnohem víc.

Ale kde hledat spolehlivou montážní firmu? S tímto Vám pomůže Eurosat CS s vlastním seznamem firem, které sami školí. A co víc, hlavně mají ty nejčerstvější zprávy o novinkách na trhu se zabezpečovacím systémem, které montážním firmám předávají. Hledat tedy nemusíte dlouho, stačí Vám jen kontaktovat jednu z poboček, které jsou po celé České republice (i na Slovensku) a vybrat si tu nejbližší. Jednoduše popište Vaši situaci a o hledání té nejvhodnější montážní firmy pro zabezpečovací systém se už nemusíte dál starat.